Om Hundens dag

Tankerne bag Hundens Dag

Den 4. juni 2016 fejrer vi Hundens Dag. Det bliver en dag med arrangementer over hele landet og gode muligheder for at opleve mange af de forskellige hunderacer, som findes i Danmark.

Hundens Dag i Tivoli

Dansk Kennel Klub afholder Hundens Dag i Tivoli Friheden i Århus – dagen, hvor hunde ikke bare er velkomne i parken, men hvor den betragtes som æresgæst. Her kan du opleve den store raceparade med hunde alle størrelser og farver gå igennem Haven, opleve hundeshowet på scenen, hvor både store og små hunde træder i karakter på scenen under temaet ”Fantastiske filmhunde igennem tiderne” og vinde lækre præmier i hundequizzen.

Besøg en opdrætter

Hvis du overvejer at købe en hund, vil der være gode muligheder for møde engagerede opdrættere fra Dansk Kennel Klub og lære hunderacerne bedre at kende.
Det at købe hund er en tillidssag: Opdrættere vil gerne give deres hvalpe det bedst mulige liv, og de vælger derfor deres købere med omhu. Tilsvarende vil køberne heller ikke købe hund af hvem som helst.
På Hundens Dag vil der være Åbent Hus mange steder i landet. Her åbner engagerede opdrættere deres hjem for potentielle hundekøbere. Brug dagen til at lære hinanden og hundene bedre at kende. Mød de dejlige hunde og få en god dialog om det at købe hund.

Besøg en hundeklub

På Hundens Dag den 4. juni vil der også blive afholdt en række arrangementer, som Dansk Kennel Klubs specialklubber står for. En specialklub er en hundeklub, hvor folk med hunde af samme race mødes. På Hundens Dag åbner mange af disse hundeklubber deres træningspladser op, så du har mulighed for at komme og se aktiviteter med netop de racer, den enkelte klub beskæftiger sig med. Få en uforglemmelig dag i selskab med de dejlige hunde. Alle er velkomne – også dig der overvejer at købe en hund.

Besøg en aktivitetskreds i DKK

Der foregår et væld af aktiviteter i Dansk Kennel Klub og for at gøre det nemt for medlemmerne, har vi inddelt landet i kredse. I hver kreds er en lokalt forankret bestyrelse primus motor for de aktiviteter, der foregår – på tværs af samtlige hunderacer – i området. På Hundens Dag arrangerer Dansk Kennel Klubs 12 kredse lydighedstræning for begyndere, skuer, træf, kom og mød en opdrætter og meget mere.