Aktiv hundedag i Nordjylland

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Myndeklub1

Myndeklubben afholder i samarbejde med Joy4Dogs.dk åbent hus – en aktiv dag med spændende oplevelser for både hunde og hundeejere.

Hos Joy4Dogs.dk er der mulighed for

  • Hundesvømning – se hundesvømning i den flotte nye svømmehal på adressen
  • Rally lydighed – på de fine hundemarker kan du både se og prøve Rally lydighed (Rally er lydighedstræning med vægt på samarbejde og positiv indlæring)
  • Lure Coursing – der vil også være mulighed for at se og prøve Lure Coursing (Lure Coursing er løb efter plasticstrimler i terrænet, som skal forestille jagten efter et stykke vildt, hvor hastigheden tilpasses den enkelte hund).
  • Hundemassage – demonstration af hvad hundemassage er samt information om hvad god massage kan medvirke til
  • Opdræt – der er mulighed for at se søde hvalpe og tale med en opdrætter om, hvad det vil sige at opdrætte et kuld hvalpe.

Joy4Dogs.Dk holder endvidere åbent i shoppen med forskellige hundeartikler og de lækre kvalitetsprodukter fra Back on Track.

Der er mulighed for at købe forfriskninger på stedet.

Parkering kan ske på adressen og er gratis.

Vi glæder os til at se dig hos Joy4Dogs.Dk

Sted: Stendetvej 10, 9900 Frederikshavn

Program for dagen:

  1. 11.15 – 13.30 Vi åbner vinduerne i vores hundesvømmehal, så der er mulighed for at se hvordan en hundesvømning foregår – med mulighed for at stille spørgsmål til brugerne af hallen.

Kl. 12.30 Opvisning i Rally lydighed – med efterfølgende mulighed for at prøve med egen hund, samt stille spørgsmål til instruktøren.

Kl. 14.00-16.00 Opvisning i Lure Coursing og med mulighed for at prøve med egen hund, samt stille spørgsmål til instruktøren.

Kl. 11.15 – 16.00 Hundemassage – i løbet af dagen vil autoriseret hundemassør demonstrere hundemassage og forklare om hvad man kan bruge hundemassage til, både det daglige og i forbindelse med skader.

Kl. 12.00 – 15.00 Opdræt – hils på de søde hvalpe og få en snak med opdrætteren om hvad det vil sige at opdrætte hundehvalpe.

juni 04 2016

Detaljer

Dato: 4. juni 2016
Time: 11:15 - 15:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Joy4Dogs.DK og Myndeklubben

Stendetvej 10
Frederikshavn, 9900